"Razaračice brakova" Janjić i Cvitešić filmskim ulogama mogu se samo nadati

Tekst: V.V.
Foto: Srećko Nikletić, Damjan Tadić/Cropix

NATAŠA JANJIĆ, mlada glumica koja javnost više zabavlja svojim privatnim, nego poslovnim životom, odlučila je prekinuti medijsku šutnju koju neko vrijeme gaji velikim intervjuom u kojem je priznala da trenutno nema nikakvih filmskih ponuda. "Imala sam atraktivnu ponudu za televizijsku seriju ponovno iz susjedne zemlje, no zbog 'živih' predstava u mom matičnom kazalištu, nisam mogla otputovati na duži period. Filmskih ponuda, na žalost, nemam", potvrdila je Nataša Jutarnjem listu.

"Kao da dođeš na red da te pretresaju i nije puno u tvojoj moći da to kontroliraš. Često se šalim s kolegama što bi dali novinari da znaju što je između redaka u kojima pišu o nama, a pišu bez odgovornosti i ukusa! Tješi me da oni od kojih trebam angažman imaju svoje živote koji ne utječu na moju odluku da s njima radim, ako ih profesionalno cijenim. Na moj posao najviše utječe kad je s nekim nepodnošljivo surađivati i kad taj posao radi loše", priča Nataša.

Vezu s Joškom Lokasom Janjićka ne želi komentirati

Kratko se osvrnula i na reakcije koje je izazvao "Kenjac" Antonia Nuića u kojem igra glavnu ulogu, a na čijoj se zagrebačkoj promociji, iz poznatih nam razloga, nije pojavila. "Film igra u kinima i javljaju mi se ljudi i prijatelji s različitim komentarima nakon što ga odgledaju i to mi je zanimljivo. Osobno volim taj film i sve uloge u njemu divno su napisane i odigrane, a što će biti s njim, tek ćemo vidjeti", priča Nataša, napominjući da je zadovoljna Nuićevim "profesionalnim" odnosom prema njoj kao glumici. Vezu s Joškom Lokasom nije htjela komentirati.

Preljubnice koje su se pokopale

I tako je, Nataša Janjić, između ostalih stvari, ovim intervjuom potvrdila da mlade djevojke upletene u ikakav, pa makar i izmišljeni preljubnički skandal, od svoje karijere dalje ne mogu puno očekivati. Odnosno, danas je tako. S glumačkim ponudama oprostila se i Natašina kolegica, i još jedna "razaračica brakova",  Zrinka Cvitešić, barem na neko vrijeme, a najsvjetliji primjerak ove skupine svakako je bivša voditeljica Vanja Halilović, koja si je nakon afere s Goranom Ivaniševićem, ionako upitnu televizijsku karijeru potpuno pokopala.

Nekoć su svi "bolje prolazili"Međutim, dva blistava primjera koja izvlačimo iz devedesetih godina prošlog stoljeća dokazat će da stvari nekoć baš i nisu bile uskogrudne kao danas. Dugogodišnju javnu ljubavnicu Igora Štimca, Alku Vuicu, nije pokopala ni sramota kojom je priču s dalmatinskim "buzdovanom" završila. Štimac je, svi se vrlo živo toga sjećaju, Alku javno i kirurški precizno putem zaštitara otklonio iz svojeg života i noćnog kluba Faces koji je u to vrijeme držao, nakon što ga je ova zalila pićem po glavi pred suprugom i obiteljskim prijateljima.

Ulogu preljubnice nitko nije zamjerio ni Vani Vrdoljak - doduše, Andrija se ovdje ponio savršeno džentlmenski te ljubavnicu oženio; time je Vani spasio ugled, a i dokazao da stvari nisu uvijek crne ili bijele. Obitelj Vrdoljak danas je čvrsta i stabilna kao da je tako oduvijek trebalo i biti, a i mnogi se slažu u jednom - brak Vane i Andrije Vrdoljaka vjerojatno se nikada neće raspasti.

Nuić, Matić i tvrdokorne seljačine...

I za kraj, vratimo se na Nuića - ipak smo počeli s Natašom Janjić - njemu sigurno niti jedan producent neće uskratiti lovu za film zato što je varao svoju životnu družicu Štoviše, isti producent će zajedno s njim tu istu osobu uredno ignorirati i time je još jednom gurnuti u "ralje žutila", dokazujući da ljubav u zatvorenom društvu itekako ima spol. A tom spolu je mjesto - doma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara