Razgolićene rumunjske gimnastičarke

DOK SU bile djevojčice osvajale su zlatne medalje na Svjetskim prvenstvima i Olimpijadama, a kada su odrasle odlučile su zaraditi lovu na svojim savršenim tijelima.
 
Brojne godine vježbanja od malih nogu oblikovala su djevojke u prave supermodele bez suvišnih kilograma, a njihova rastezljivost omogućila je fotografima neobične fotke kakve još nisu viđene u magazinima za muškarce.
 
Njihove golišave slike izazvale su pravi skandal u Gimnastičkom savezu uz izjave "da su se prodale za sitnu lovu i kako je slijedeći korak snimanje porno filmova".

Čelnike je posebno ogorčila činjenica da su se Corina Ungureanu, Lavinia Milosevici i Claudia Prescan na nekim golišavim fotografijama slikale sa svojim medaljama i ogrnule rumunjskom zastavom pa nije moglo biti dileme tko su i odakle dolaze.

Posebne kritike doživjela je jedna od njih koja se "usudila" pojaviti i u rumunjskom izdanju čuvenog "Playboya".
 
Dok su gimnastičari osuli paljbu po njima na njihovu stranu stao je 56-godišnji bivši tenisač i sadašnji Predsjednik teniskog saveza Rumunjske Ilie Nastase svojom izjavom da su djevojke "postupile potpuno normalno jer samo one imaju pravo raspolagati svojim tijelima".

Poznati šaljivčina dodao je da bi i on rado pozirao gol za 40.000 dolara koliko su one dobile i da "samo čeka da mu netko ponudi tu svotu".
 
Kako se vidi iz priloženog Rumunji na čelo Teniskog saveza stavljaju svoje iskusne igrače koji su prestali igrati dok se kod nas u posljednje vrijeme za tu funkciju otimaju političari koji se smatraju sposobnima samo zato što rekreativno na teniskom terenu uspjevaju prebaciti loptu preko mreže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara