Razmaženi nogometaš Andrej Aršavin stilista si naručuje iz Rusije

IAKO je došao kao pojačanje Arsenalu, o ruskom nogometašu više se piše u showbiz rubrikama nego u rubrici sport. Andrej Aršavin najavio je dolazak svog modnog stilista kako bi mu ovaj bio pri ruci kad god to nogometaš zatreba.

"Zabranio bih ženama da voze i uzeo im vozačke dozvole bez imalo razmišljanja"

"Dogovorili smo se da ću letjeti za London kad god budem Andreju zatrebao. Budući da će on u narednim mjesecima biti jako zaposlen, neće imati mogućnost često dolaziti u Sankt Peterburg i ja mu neću moći pružati svoje usluge, stoga ću dolaziti u London po potrebi", rekao je Denis Volkov, modni stilist. Kao kod nas nije bilo slučaja da domaći nogometaši koriste "usluge" naših stilista ili se još nisu javno deklarirali o tome, Ivan Rakitić je iznimka koja potvrđuje to pravilo. Naime, nedavno se pisalo o tome kako hrvatski Beckham također svog frizera naručuje iz Švicarske.

Osim što je pokrenuo medijsku lavinu oko "naručivanja" stilista, Andreja je britanskoj javnosti došao na zub nakon izjava da bi svim ženama oduzeo vozačke dozvole. "Kad bih mogao odlučivati, zabranio bih ženama da voze i uzeo im vozačke dozvole bez imalo razmišljanja", rekao je ruski nogometaš.

S.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara