Razvod Ane Bučević: Nakon muževih optužbi partija uz cajke i dobro zarađuje

Razvod Ane Bučević: Nakon muževih optužbi partija uz cajke i dobro zarađuje
Foto: Instagram

POSLJEDNJIH dana na društvenim mrežama ponajviše se priča o krahu braka splitske YouTube guruice Ane Bučević.

Njezin uskoro bivši suprug Saša Dvornik prije nekoliko je dana sasuo mnogo toga na Facebooku o svojoj supruzi, a optužio ju je da "preko njegove bolesti gradi svoj svijet". No, čini se da nju to i ne dira previše.

Dok traje čitava drama oko razvoda, Ana Bučević trenutno uživa na Vortex ljetovanju sa svojim sljedbenicima koji za to sedmodnevno iskustvo moraju platiti 8000 kuna. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Ana se dobro zabavlja uz lake taktove pa je tako zapjevala pjesmu "Kralj izgubljenih stvari" Saše Matića, a po snimci se čini da se posebno raspametila na stihove "i bolje da se ne vidimo nikad...".

Zapjevala je i s osobljem lokacije na kojoj je organizirano ljetovanje, i to Petra Grašu, a uz bazen se razbacivala na taktove Severine.

Nekoliko dana ranije, njezin uskoro bivši suprug iznenadio je pratitelje na Facebooku žestokim statusom o svojoj supruzi.

"Možeš što hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa....pogotovo pribotunavajuči mi da sam imao RAK... JA sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica..., jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu, samo snagom volje i uma... JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati...SVE OSTALO JE NEBITNO, jer  sad ja NASTUPAM, ne JA EGO, NEGO DUŠA, ISTINA, ČOVJEK KOJI GRIJEŠI, NISAM SVETAC, BEZGREŠAN, ali sam istina, jer da nisam ne bih bio ovdje sad,  znači vrijedim nešto, jer da nije tako otišao bih, a TI si me naučila KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ... Sad ću JA Saša Dvornik punit Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar..... jer moja misija je puno više od onog što TI misliš.... Čudan je ovaj univerzum....", napisao je Saša Dvornik u javnom statusu na Facebooku.

Čim je objavio status krenule su brojne reakcije na njegovu objavu, a Saša se ponovno javio u komentarima.

"Nisko, ne, jer sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svijesti, jer kad te netko ponizi kao čovjeka, osobu od krvi i mesa,  Tatu, kad netko pljuje po tebi kao da si krpa, e tu onda dolazi do obrane integriteta, svojeg lika i djela, tj., netko tko ti je sebe cijelog dao, svoje tilo, dušu, svoju iskrenost..., čak sve ovo je izašlo na vidjelo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne  želim da svit bude obmanut....da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svijet, a pogotovo ne iznoseći neistine  dvosmislene rečenice...pričati jedno, a živjeti treće. Da vam netko dodjeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uvjerava vas  da je danas PON., a ne Srijeda...,itd...., nisam osvetoljubiv, niti mi je namjera takva, ali MORAM radi svita koji se nalazi u vrtlogu,  da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam....Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina...tu za mene priča počinje i završava...,  kad knjiga izađe u javnost, bit će te sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama", napisao je tad.

Ni status ni komentar više se ne mogu pronaći na Facebooku, no zato se na društvenim mrežama može vidjeti Anin osvrt na čitavu priču.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi", napisala je ona prije nekoliko dana na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka. Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gdje sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka. Toliko od mene...❤ #safariduha#motivationalspeaker

A post shared by 💕Ana Bučević 💕 (@safariduha) on

"Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka", nastavila je. 

"Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gdje sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka. Toliko od mene...", zaključila je.

Nakon toga, Saša Dvornik ponovno se oglasio, dao je intervju za Slobodnu Dalmaciju

"Ispočetka san bija i ja dio Aninih predavanja, koja su se odvijala po nekoliko sati ujutro i popodne; to je koštalo u prosjeku pedesetak eura. Moj dio bija je 45 minuta govora o pobjedi karcinoma i slično, a onda mi je Ana to ukinula. To je bio prvi put da mi se upalio alarm u glavi. Nešto nije u redu, govorija mi je unutarnji glas", nastavio je pa dodao: "Majka mi je preminula u studenom 2017. godine, a mjesec dana kasnije, kad se još nisam oporavio, saznajem da me Ana prati putem 'parrents control' aplikacije na Ipadu, poslovnom virtualnom notesu koji nosim posvuda sa sobom."

Kaže i da je saznao da je ona imala "tajni devizni račun na kojemu je od njega skrivala prihode od YouTubea". Tvrdi i da je krajem veljače ove godine Ana od njega tražila da potpiše bračni ugovor na što je pristao. "Ni potpisivanje bračnog ugovora nije pomoglo da se naš brak spasi, a zapravo je sve bilo dio Anina podmuklog plana. Vrhunac njezine okrutnosti bio je taj što me na rođendan moje pokojne majke, 25. travnja ove godine, izbacila iz našega novog stana na Strožancu, nakon čega sam se vratio u svoj obiteljski dom, tamo gdje sam živio i prije nje", kaže Dvornik.

Saša i Ana u braku su od 2014. godine te zajedno imaju petogodišnjeg sina. Ani je brak s Dvornikom bio treći brak. Iz prvog braka ima kćer, a u drugom braku nije imala djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara