Razvode se Vanja i Zoran Mamić?

Razvode se Vanja i Zoran Mamić?

Tekst: B.M.
Foto: Šime Šokota/Cropix, Index

ZAGREBOM već duže vrijeme kruže glasine o razvodu supružnika Zorana i Vanje Mamić. Budući da su posljednjih mjeseci šuškanja postajala sve glasnija, odlučili smo za sve upitati Vanju Mamić. Prije mjesec dana, gospođa Mamić je u razgovoru za Index kratko i jasno demantirala svoj razvod, nazivajući cijelu priču o svom bračnom krahu naklapanjima i tračevima.

Skretanje s teme

Na naše jučerašnje pitanje o razvodu, Vanja nam nije demantirala glasine. Ono što je napravila bilo je skretanje s teme o svom razvodu na one koje potresaju svijet i moderno društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potres na Haitiju, korupcija i recesija

"Cijeli svijet trese grozna recesija, potres na Haitiju je odnio tisuće života, korupcija nam izjeda državu pa mislim da je sasvim dovoljno ozbiljnih tema kojima se možete baviti, umjesto nekim sitnim brakorazvodnim informacijama koji se temelje na rekla, čula, kazala. Mislim da je bilo čija rastava ili svadba u ovim teškim vremenima potpuno neinteresantna i neprimjerena tema", rekla nam je  Vanja.

Zoran sam na Kronplatzu, Vanja sama na Indoorsu

Dakle, Vanja ni jednom riječju nije demantirala svoj razvod od zgodnog Zorana Mamića. U prilog informacijama o nevoljama u braku, ide i činjenica da se u posljednje vrijeme par ne pojavljuje zajedno u javnosti. Naime, nedavno je Zoran bio sam na skijanju na Kronplatzu, a Vanja je pratila teniski turnir PBZ Zagreb Indoors u društvu prijatelja, bez supruga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara