Razvratna sestrica Jamie Lynn Spears rodila djevojčicu

RAZVRATNA sestrica razvratne Britney Spears, Jamie Lynn jutros je u Mississippi Southwest Regional bolnici rodila djevojčicu a novopečena teta Britney bila je prisutna na porodu. Britney je u pomoć sestri doletila privatnim avionom, koji je bio na čekanju već tjedan dana - spreman da poleti u datom trenutku.

Podaci o težini i dužini tek rođene djevojčice iz klana Spearsovih još se ne znaju, kao ni kako će joj biti ime, ali neke informacije iz ekskluzivne bolnice već su procurile - Jamie Lynn je porod fizički navodno izvrsno podnijela, ali ni "do grla" u trudiovima bahata zvijezdica nije zaboravila ponašati se kao diva. Navodno je Jamie Lynn maltretirala sestre i liječnika, tražila epiduralnu injekciju pa kad bi je pripremili je odbijala, te je navodno cijelo vrijeme vrištala i psovala vlastito dijete, i to dok je još bilo nerođeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je prvo dijete maloljetne Jamie Lynn i Caseyja Alrigdgea, čovjeka s kojim je u vezi, a ranije ove godine, maloljetna Britneyna sestra šokirala je obitelj i prijatelje objavom svoje trudnoće. Jamie Lynn i Casey zaručili su se prije nekoliko mjeseci nakon što je otkriveno da Jamie očekuje njegovo dijete. Na vjenčanje ih je najviše nagovarala Jamiena majka koja ne želi da njezina kći bude samohrana majka, no čini se kako mladi par nije stvoren jedno za drugog. Navodne tenzije među njima koje su svakim danom sve više rasle na kraju su presudile, i Jamie je donijela odluku o otkazivanju vjenčanja. "Jamie Lynn i Casey neprestano se svađaju oko najsitnijih gluposti, od toga što će jesti za večeru do toga kako će nazvati dijete koje očekuju. Njoj je sve to dozlogrdilo i jednostavno je otkazala vjenčanje", rekao je časopisu Star bliski prijatelj nesretnog para.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara