Reakcije na smrt Elizabeth Taylor: "Otela mi je muža, a ipak smo ostale prijateljice 62 godine"

Foto: JLP

BROJNI slavni obožavatelji preminule Elizabeth Taylor danas su reagirali na vijest o njezinoj smrti. Jane Fonda prva je reagirala na vijesti o smrti prijateljice. "Elizabeth Taylor bila je čovjek u pravom smislu te riječi. Bila je hrabra, nježna i velikodušna", izjavila je Jane. Riječi hvale za Elizabeth bio je i Elton John: "Izgubili smo veliku holivudsku divu, no što je još važnije, izgubili smo jedno nevjerojatno ljudsko biće".

"Elizabeth Taylor bila je posljednja holivudska veličina , i strašno šarmantna žena"

Larry King izrazio je žaljenje za njezinom smrti na Twitteru. "Elizabeth Taylor bila je velika prijateljica i prava zvijezda. Bila je jako posebna. Takva se više neće ponoviti", ustvrdio je Larry. George Michael napisao je kako je ovo jako tužan: "Jako tužan dan, Elizabeth Taylor bila je posljednja holivudska veličina , i strašno šarmantna žena. To je jedina osoba koja ima ljubičaste oči, predivno. Osim toga, napravila je veliku stvar kada je posljednjih 25 godina pomogla zaraženima HIV-om. Jako sam ponosan što sam je poznavao, makar površno", napisao je glazbenik.

Elton John: Elizabeth je u sebi sadržavala esenciju glamura
"Elizabeth Taylor imala je nevjerojatan talent još kao mlada glumica. Osim toga, u sebi je sadržavala esenciju glamura koji je prenosila u svoje filmove. Posebna je bila i zato jer je imala hrabrosti iskoračiti iz mase i progovoriti o AIDS-u dok je to još bilo tabu tema", rekao je poznati glazbenik o preminuloj glumici.

"Ti si najsjajnija zvijezda u svemiru"

"Počivala u miru Elizabeth Taylor. Sjajit ćeš uvijek kao pravi dijamant", napisala je Kylie Minogue. Kirstie Alley tužno se zahvalila Elizabeth na svemu što ju je naučila. "Elizabeth, hvala ti na lekcijama kojima si me naučila o životu, patnji i sreći. Ti si najsjajnija zvijezda u svemiru".

Eva Longoria posvetila Liz status na Facebooku

I glumica Eva Longoria tuguje za filmskom ikonom. Posvetila joj je svoj status na Facebooku napisavši: "Počivaj u miru Elizabeth Taylor. Volimo te!"

Debby Reynolds: Možda mi je otela muža, ali svejedno smo bile prijateljice 62 godine

"Bile smo prijateljice od 17. godine. Zajedno smo išle u školu MGM studija. Ona je tada već bila mlada zvijezda, a ja sam se pridružila studiju vrlo mlada pa smo tako postale dvije male curice koje su se zajedno mnogo zabavljale. Bila sam s njom kroz dobra i loša životna razdoblja, pa dala sam joj i svog supruga, za ime Božje!", izjavila je Debby Reynolds, bivša supruga Eddieja Fishera s kojim je bila i Elizabeth. Ipak, Debby je istaknula da su njih dvije unatoč svemu ostale u dobrim odnosima. "Voljela je dobre prljave šale. S njom je uvijek bilo zabavno i kao takvu ću je uvijek pamtiti", zaključila je.

Mariah Carey i Keimora Simmons svoje statuse na Twitteru posvetili preminuloj božici

"Počivala u miru. Elizabeth Taylor bila je neusporediva legenda koja će živjeti zauvijek", napisala je na Twitteru Mariah Carey.

"Jedna od najljepših žena na svijetu preminula je danas. Njezina ljepota i gracioznost pamtit će se zavijek", napisala je Keimora Lee Simmons.

Sestre Kardashian: Elizabeth, uvijek ćeš biti naš idol

"Tako sam tužna što je preminula Elizabeth Taylor! Ona će uvijek biti moj idol", rekla je Kim Kardashian, a s njom se složila i sestra Khloe te dodala kako će je uvijek pamtiti kao glamuroznu božicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara