Reakcije poznatih na smrt slavnog Britanca: "Riječi ne mogu opisati koliko sam šokirana"

Reakcije poznatih na smrt slavnog Britanca: "Riječi ne mogu opisati koliko sam šokirana"

Screenshot: Youtube

ALAN RICKMAN preminuo je danas u Londonu u dobi od 69 godina. Izgubio je bitku s rakom, a njegova obitelj potvrdila je vijest.

Brojni kolege koji su radili s njim izrazili su duboko žaljenje, a iza Rickmana su brojne uloge među kojima je jedna od najpoznatijih ona profesora Snapea iz serijala o Harry Potteru. Viješću je posebno potresena i autorica J.K.Rowling koja se oglasila na Twitteru.


"Riječima ne mogu izraziti koliko sam šokirana... vijest o smrti Alana Rickmana me slomila. Bio je sjajan glumac i predivan čovjek. Moje misli idu njegovoj obitelji. Izgubili smo veliki talent. Izgubili smo dio svog srca", poručila je Rowling.


Oglasio se i glumac Daniel Radcliffe koji na svojoj službenoj stranici poručio kako će mu slavni kolega nedostajati, te kako je Alan jako utjecao na njega kao osobu i kao glumca.

"Alan Rickman neupitno je jedan od najboljih glumaca s kojima sam ikada radio. On je ujedno bio jedan od najodanijih ljudi koji te potiču da budeš bolje, a to je rijetko u filmskoj industriji. On me među prvima prihvatio na setu Pottera i nije se prema meni ponašao samo kao prema klincu. Rad s njim i lekcije koje mi je dao zauvijek ću nositi sa sobom", poručio je Daniel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 


I brojni drugi su reagirali na smrt slavnog glumca, baš kao i mlada glumica i kolegica Emma Watson.

 

I'm very sad to hear about Alan today. I feel so lucky to have worked and spent time with such a special man and actor. I'll really miss our conversations. RIP Alan. We love you

Posted by Emma Watson on Thursday, January 14, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara