Rebecca Black snima novu pjesmu: Malo sam plakala zbog zlih komentara za "Friday"

Foto: Screenshot/YouTube

"BILA sam jako uzrujana, ti ljudi me ni ne znaju i zaista me to boljelo na početku. Malo sam plakala. Pitala sam se da li sam sve ovo trebala napraviti i što sam to napravila krivo", komentirala je 13-godišnja pjevačica Rebecca Black negativne komentare na njen hit. 

Njezina pjesma "Friday" postala je internet senzacijom nakon što je počela kružiti internetom zbog njenog pomalo iritnatnog glasa i priprosti riječi. "Jučer je bio četvrtak, danas je petak, sutra će biti subota". No, unatoč svemu Rebecca je odlučila snimiti novu pjesmu i album. 

U studiju Flying Pig Productions snima album iako još nema izdavačku kuću, a sljedeća pjesma koja će se naći na internetu zove se LOL. Rebecca u refrenu pjeva "BFF's make me LOL" ili "najbolji prijatelji zauvijek tjeraju me da se smijem iz sveg glasa". 

Rebecca je zbog svega toga još jednom naišla na brojne kritike, a zvijezde koje je javno podupiru da pjeva i dalje mogu se nabrojati na prste jedne ruke - Lady Gaga, Simon Cowell, Nick Jonas i Ryan Seacrest.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara