"Rekao mi je da skinem gaćice, pristala sam. To mi je promijenilo život..."

"Rekao mi je da skinem gaćice, pristala sam. To mi je promijenilo život..."
Screenshot: Youtube

NA DODJELI nagrada časopisa GQ u Berlinu Sharon Stone nedavno je rekreirala slavno križanje nogu iz filma "Sirove strasti" snimljenog 1992. godine.

Nakon što je primila nagradu za ženu godine, Sharon je sjela na stolicu na pozornici kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan Bronstein. 

"Prije nekoliko godina sjedila sam na pozornici, a redatelj mi je rekao da skinem gaćice jer ih u toj sceni ne bih trebala nositi i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promijeniti život", podijelila je s publikom kako je prije 27 godina nastala slavna scena.

Zanimljivo je da Sharon nije bila prvi izbor za ulogu zavodnice u "Sirovim strastima".

Michelle Pfeiffer se tijekom intervjua za Today prisjetila uloga koje je odbila tijekom karijere, a koje su nakon toga proslavile druge glumice. Iako prvo nije htjela pričati o tome, kad je voditeljica spomenula "Sirove strasti", "Zgodnu ženu" te "Thelmu i Louise", Michelle je priznala da su joj ponudili sve te uloge. 

"Istina je, odbila sam te uloge, ali postoje brojni razlozi zašto odbiješ neki projekt, nije to nužno samo zato što ga ne želiš raditi. Ponekad postoji konflikt, ponekad si se već obavezao nekome drugom", rekla je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara