Renata Sopek "popušila" Celebrity Big Brother

Renata Sopek "popušila" Celebrity Big Brother

UNATOČ kuloarskim pričama kako će nas Renata voditi kroz zbivanja u BB Kući, koja u TV eter ponovo dolazi ovog vikenda, atraktivna voditeljica ipak neće sudjelovati u posebnoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj. S RTL Televizije poručuju kako je Renata "zauzeta snimanjem emisije Zvijezde Extra i novim fitness DVD-om", međutim sve je to radila i za vrijeme prethodnih sezona Big Brothera pa kuloari s RTL-a šuškaju kako se posvađala s vodstvom TV kuće.

Celebrity Big Brother vodit će Antonija Blaće i Marko Lušić, o kojemu je RTL donedavno pričao posve drugu priču. Voditelj je, naime, najavio kako će zbog fakultetskih obaveza na određeno vrijeme napustiti emisiju "Večera za pet", međutim učenje je, očito, palo u drugi plan jer će se Marko sutra po prvi put okušati u live emisiji te će u naredna tri tjedna donositi novitete iz "zvjezdanog života pred kamerama". E da, nema više ni Filipa Brajkovića, instant-voditelja kojeg je javnost zaboravila onog trenutka kad su se ugasile kamere prošle BB sezone.

Ekipa iz snova ili...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Format u kojem "zvijezde" otkrivaju kako izgleda njihov svakodnevni život u zapadnom je svijetu stara vijest, a sudionike takvih reality showova nazivaju uglavnom "zvijezdama Z kategorije" (popularna "Z Lista"). Uglavnom je, naime, riječ o osobama koje nisu uspješni glumci i pjevači, već ljudi koji se iz nekog nepoznatog razloga stalno pojavljuju u društvenim kronikama, no nitko zapravo ne zna čime se točno bave ili se uglavnom smatra kako takve osobe obmanjuju javnost izigravajući životni stil rezerviran za one istinske zvijezde.

U hrvatskom Celebrity Big Brotheru sudjelovat će, među ostalima, Marko Grubnić, Danijela Dvornik, Iva Jerković, Sandi Cenov, Neven Ciganović i Alen Vitasović. Pitamo vas - je li to hrvatska "Z Lista"?

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara