Renata Sopek u boksačkom ringu

RENATA SOPEK nastavlja s ambicioznim poduhvatima. Nakon što se okušala kao hostesa, prezenterica vremenske prognoze, pa čak i voditeljica, atraktivna plavuša ulazi u boksački ring.

Najnoviji angažman rezultat je suradnje s Peugeotom, čije ćemo prve plodove moći vidjeti kroz nekoliko dana na televizijskom ekranu, a vrlo vjerojatno i na mogobrojnim panoima uz cestu.

Peugeot nastavlja uhodanu tradiciju stvaranja atraktivnih reklamnih kampanja. U najnovijoj središnje mjesto zauzima Renata kao hostesa koja u boksačkom ringu umjesto panoa s brojem runde nosi veliki pano na kojem su istaknute kamatne stope za kupovinu dvaju najprodavanijih Peugeota.


Kliknite na fotografiju za istu većih dimenzija

Za sada je nepoznato hoće li Renata postati zaštitno lice Peugeota na dulji period i kojim tijekom će se suradnja nastaviti. Sasvim je svejedno hoćemo li ju viđati za upravljačem Peugeota, sigurno je samo da ne pokušava sakriti svoju figuru već ju opsežno koristi na putu za vrh.

Inače, Renata koja danas slavi 26. rođendan, karijeru je započela kao hostesa na HTV-u, a zatim prelazi na RTL televiziju, gdje radi kao svojevrsna voditeljica. U međuvremenu je snimila nekoliko reklama, među kojima i jednu za poznatog proizvođača detergenta. Svojim najvećim adutima drži snalažljivost i inteligenciju, a životni moto joj je "Živi život onako kako želiš i diši punim plućima!".

Kako god bilo, Renata svojim obožavateljima priprema vruće ljeto. Ako je vjerovati RTL-u, osim u atraktivnoj reklami, Renatu ćemo moći vidjeti u seksipilnijem izdanju prognoze. A za sve to je zaista potreban intelekt i snalažljivost, pogotovo kad se radi o combo ulozi voditeljice i hostese u jednom liku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara