Renata Sopek: Uživam u slobodi nakon osam godina veze

PRSATA RTL-ova voditeljica vremenske prognoze i emisije "Zvijezde Extra", koja je prošle godine proglašena najseksipilnijom Hrvaticom, uživa u slobodi nakon dugih osam godina koje je provela u vezi.

Renata Sopek, koju mnogi još uvijek smatraju jednom od najatraktivnijih hrvatskih ljepotica, nedavno je prekinula osmogodišnju vezu s dečkom Hrvojem, čemu su donekle kumovali i mediji.

Naime, do prekida je došlo nedugo nakon što je su paparazzi otkrili identitet Renatinog dečka, te objavili njihove fotografije snimljene na zagrebačkim ulicama.

"Hrvoje je povučen dečko i ne voli biti izložen medijima. Zato smo uvijek nekako nastojali zaštititi vezu. Tako ja nisam njegovo ime povlačila kroz intervjue, niti smo se slikali zajedno. Ipak, kad je netko medijski eksponiran poput mene, teško se zaštititi od znatiželjnika. Da se tko prije dosta zanimao za to tko je moj dečko, sigurno bi fotografije prije izašle." - kazala je Sopek u razgovoru za 24sata, pa nastavila: "No, njega je sve to prilično uznemirilo, baš kao i mene. Ipak, tu je bilo još mnogo stvari koje nismo mogli pomiriti. Raskid je bio jedini izlaz."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest koja će tako najviše razveseliti Renatine obožavatelje glasi - najseksipilnija Hrvatica ponovo je slobodna!

"Trenutačno nemam simpatiju. Doista uživam u statusu solo igračice." - kazala je Renata, te dodala kako je ranije išla iz veze u vezu, a sad je odlučila "okrenuti ploču".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara