Renee i Bradley prekinuli jer je on nije želio oženiti?

Foto: JLP

PREKID Renee Zellweger i Bradleyja Coopera bio je prilično neočekivan, osobito zato što se često spominjala i svadba koja je, kako su pisali američki mediji, bila samo pitanje vremena. No, čini se kako je upravo priča o vjenčanju presudila poznatom paru. Renee se navodno željela udati, no Bradley nije bio spreman na takvo obvezivanje, pa se veza raspala.

"Njihov prekid je bio pravi šok, bili su tako dobar par. Svi smo mislili da će zauvijek ostati zajedno, osobito nakon što su počeli zajedno živjeti prošle jeseni. Nakon toga, ona je poželjela prsten, a on nije bio spreman dati joj ga", rekao je izvor navodno blizak paru.

I Renee i Bradley već su se ranije razočarali brakom, no ona je, za razliku od njega, bila spremna pokušati još jednom. "Ona ima 41 godinu, oskarovka je i počela je razmišljati više o obitelji. On je tek dospio na A listu glumaca i još je želio uživati u svim povlasticama koje to donosi, u slavi i raznim prilikama. Jednostavno se nisu našli na dobrom mjestu u životu", dodaje izvor.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara