Reper priznao da vodi kćerku ginekologu kako bi provjerio je li još nevina

Reper priznao da vodi kćerku ginekologu kako bi provjerio je li još nevina
Foto: Instagram

AMERIČKI reper T.I. mnoge je šokirao izjavom kako svake godine prati 18-godišnju kćer ginekologu kako bi se uvjerio da je još uvijek djevica.

Reper je gostovao u podcastu "Ladies Like Us" gdje je naglasio koliko mu je bitno da se njegova kći tinejdžerica Deyjah Harris još uvijek nije seksala, pri čemu je priznao da je prati i na njenom godišnjem ginekološkom pregledu kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

"Reći ću da je s 18 godina njezin himen još netaknut", rekao je. Dodao je kako Deyjah ima 18 godina, završila je srednju školu i upisala prvu godinu fakulteta. "I da, ne samo da razgovaramo o seksu, imamo godišnje posjete ginekologu radi provjere njezinog himena", kaže zvijezda koja ima i trogodišnju kćerku Heiress te 15-godišnjeg sina Kinga.

Voditeljice podcasta Nazanin Mandi i Nadia Moham mislile su da se šali ili da pretjeruje. No T.I. tad je opisao detalje jednog posjeta ginekologu. "Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. To radimo. Odmah nakon rođendana slavimo", rekao je. "Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra. 9:30'", kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

Naravno, liječnici nisu dužni dijeliti informacije pacijenta bez pristanka, tako da T.I. kćer "natjera" na to. "Deyjah, žele da potpišeš ovo... da možemo dijeliti informacije. Ima li nešto što želiš da ne znamo? Vidite, doktore, nema problema", opisao je.

Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge djevice nemaju netaknut himen - no T.I. ne mari za to. "Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporom. Samo joj provjerite himen i molim vas vratite mi rezultate", rekao je reper doktoru prema vlastitom priznanju

Voditeljice podcasta smijale su se njegovoj priči, ali su Deyjah također nazvale zatvorenicom i kritizirale repera.

T.I. nije ni približno zabrinut za seksualnu aktivnost svog 15-godišnjeg sina Kinga - koji je već seksualno aktivan. Tinejdžer je prije nekoliko mjeseci priznao da se seksao, a reper, iako nije bio oduševljen, samo se nasmijao tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

"Ne želim da se moja djeca seksaju prije nego im je vrijeme za to, no tko će reći kad je to vrijeme?" rekao je te ipak priznao da se vodi dvostrukim standardima.

Njegova posesivnost nad seksualnim aktivnostima žena u njegovom životu, međutim, proteže se i na njegovu suprugu Tiny, 44. U nedavnoj epizodi podcasta ExpediTlously rekao je kako mu Tiny duguje seks prema bračnom ugovoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIP (@troubleman31) on

U međuvremenu Deyjah, koja ima 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu i pojavljuje se u obiteljskom reality showu "T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle", pažnja muškaraca nije nimalo strana, iako je njezin otac potvrdio da sama limitira svoju interakciju sa suprotnim spolom.

Prije nego je napunila 18. rođendan u lipnju, upozorila je starije muškarce da je prestanu opsjedati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara