Reper tijekom nastupa u noćnom klubu bacio više od 300.000 kuna u publiku

Reper tijekom nastupa u noćnom klubu bacio više od 300.000 kuna u publiku
Foto: Instagram

JEDAN OD najpopularnijih repera današnjice Post Malone bacio je 50 tisuća dolara (nešto više od 300 tisuća kuna) u novčanicama od jednog dolara u publiku na svom koncertu u jednom noćnom klubu u Miamiju.

24-godišnji reper u klubu se pojavio sa skupinom suradnika i prijatelja koji su mu u jednom trenutku predali kovčeg pun novčanica koje je Post počeo bacati po klubu. Gotovina je letjela po klubu dok je Post izvodio svoje najveće hitove poput "Rockstar" i "Psycho", a snimke i fotografije preplavile su društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E11EVEN MIAMI (@11miami) on

Posjetitelji su za Page Six otkrili da je Post sa svojom svitom neumorno tulumario i nakon nastupa te da su se u klubu zadržali do pet ujutro. "Bili su predragi prema svima", ispričali su posjetitelji.

"Najbolja noć ikad", "Želim natrag", "Prezabavno je bilo", "Još sam pijan od te noći", "Ovo je bio najbolji nastup ikad", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, dok oni koji nisu bili žale za propuštenim. "Koliko sam ljubomorna što nisam bila tamo", komentiraju drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara