Replay za nju i Replay za njega!

Replay za nju i  Replay za njega!

UČINITE obično posebnim! Svi mi imamo izbor kako živjeti svoj život. Možemo prihvatiti norme, ići već utabanim putem i imati donekle ispunjen život. Ali, postoji li opasnost da vam život bude samo običan? Možemo li pronaći način da nam svaki dan bude poseban i uzbudljiv? Duboko u svima nama nalazi se kreativni duh koji nam omogućava da sasvim obične trenutke pretvorimo u posebne. Svatko od nas ima sposobnost ući u novi dan i napraviti ga magičnim.  Pa što onda čekamo?

Vlastiti jedinstveni svijet

Ove jeseni Replay vas izaziva da obogatite svoj život s novim i uzbudljivim iskustvom. Zašto biste se zadovoljili s običnim životom kad možete stvoriti svoj vlastiti jedinstveni svijet? Replay za nju i za njega su novi mirisi koji odišu boemskim životom i stilom. Oni vam daju osjećaj slobodnog duha te vam se sve čini moguće. Dakle, okrenite leđa dosadi  - svaki dan vam može biti poseban. Prihvatite budućnost otvorenog uma, neka vas trenutak ponese i uvijek tražite zabavu i  jedinstvenost. Replay za nju i njega su mirisi koji potiču zabavu  i individualnost. Sve to vi možete uzeti.

Mirisi Replay za nju i njega sastoji se od eklektične mješavine sastojaka stvarajući miris koji nosi u sebi mješavinu očekivanog i neočekivanog.  On budi  i oduševljava vaša osjetila, stimulira vašu maštu kako biste stvorili svoj jedinstveni svijet. Boemski život je vam je nadohvat ruke, sve ovisi kako ćete ga živjeti. Za nju Replay za nju izražava drugačiji stil i stav.  To je zavodljiv, jaki  miris sa stavom inspiriran mladom, nestašnom boemskom djevojkom koja uživa u životu. Seksi i drska, ona još naglašava svoju pojavu i stil svojim Replay mirisom. Top Notes: zavodljiv miris jabuke Gala kombinira se s iskričavim notama citrusa kako bi se stvorila trenutačna privlačnost – sjaj u očima.  Srce parfema: šarena slatkoća šljiva Mirabelle vodi vas u samo srce šume – neočekivano,  ali odlučno. Baza parfema: Primamljiv miris graha Tonka umotanog u bogati koktel mirisa – slatko, sočno i sveobuhvatno.

Boemski duh Replay muškarca

Za njega Replay za njega budi osjetila, stimulirajući u vama inspiraciju i kreativnost. Inspiriran boemskim duhom Replay muškarca, aromatični šumski miris  u jednakoj mjeri odiše energijom,, iščekivanjem i kontrolom  dajući savršenom partneru boemski stav prema životu.
Top notes: Stimulirajući miris Cardamom miješa se s pjenušavim  koktelom agruma – hrabro i spontano, prepuno kreativnosti. Srce parfema: Toplina i snaga  muškatnog orašćića daje dodatnu energiju i stav, obogaćujući snažne aromatične note. Za muškarca, energičnog i samosvjesnog koji uvijek slijedi svoju inspiraciju. Baza: Blagi Gaiacwood izražava senzualni smiraj – otmjen i elegantan duh pun muževne samosvijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva bočica

Inspiriran viktorijanskim  elementima  dizajn bočice predstavlja savršenu mješavinu prošlosti i sadašnjosti. Replay za nju i njega je inspiriran prekrasnim i zanimljivim ornamentima i dijelovima nakita dok je bočica zadržala vrlo jednostavnu formu.
Oblici su sasvim starinski poput bočica parfema kakve su postojale u  prošlosti. Replay za nju ima urezani cvjetni dizajn inspiriran Murano staklom. Krupan oblik daje osjećaj kvalitete i dugovječnosti. Replay za njega ima muževni uglasti oblik inspiriran jednostavnošću originalnih apotekarskih bočica.  Njegova forma je čvrsta s duboko urezanim linijama. Oznake na bočici asociraju na budućnost sa svijetlim modernim slovima.

Jedinstveni asortiman Replaya se sastoji od proizvoda za kupanje i njegu kože omogućavajući da se boemski trenuci mogu doživjeti  u kupaonici ili  spavaćoj sobi. Od 15.10. posjetite i  www.replay-fragrances.com  gdje nam možete ispričati Vašu posebnu priču i uključiti se u nagradnu igru. Glavna nagrada je voucher u Replay fashion shopu. Posjetite našu stranicu i saznajte više o novim posebnim mirisima. Cijena man edt 50ml=194kn. Cijena woman edt 60ml=267kn

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara