Richard Gere ipak neće stradati od fatalnog poljupca

Richard Gere ipak neće stradati od fatalnog poljupca

INDIJSKI Vrhovni sud obustavio je postupak protiv Richarda Gerea zbog opscenog ljubakanja bollywoodske zvijezde Shilpe Shetty. Neobična zvjezdano-pravosudna trakavica počela je kao i mnoge druge fatalne stvari - poljupcem, a napokon je završila oslobađajućom presudom u korist, najprije lijepe Shilpe, a evo sada i naočitog Richarda.

Opsceno ljubakanje u obraz u trajanju od čak pola minute dogodilo se tijekom showa organiziranog u sklopu akcije za borbu protiv AIDS-a.  Indija je bila zgrožena Gereovim ponašanjem, a ništa bolje mišljenje nisu imali ni o Shilpi kojoj se zamjera da se nije opirala. Ljepotica se pravdala na sudu sa slavnom rečenicom "sve trajalo prekratko da bi reagirala", a Gerea je branila sa tvrdnjom da "nije bio potpuno upoznat s indijskom tradicijom i principima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelji su ipak bili odlučni da kazne nemoralno cmakanje u eteru, i u ime Indije trajno razdvojiti prijestupnike u javnom istupanju. Za Shetty su tražili zabranu javnog istupanja u inozemstvu, jer su smatrali da je svemu krivo "pretjerano eksponiranje u zapadnom svijetu", ponajprije zahvaljujući njenom sudjelovanju u britanskom Celebrity Big Brotheru. Glavni tužitelj K.B. Balakrishnan, s druge strane, čak je izdao i nalog za uhićenje protiv Gerea i zatražio zabranu njegova ulaska u Indiju.

A.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara