Richie Sambora pijan vozio vlastitu kćer i završio iza rešetaka

Richie Sambora pijan vozio vlastitu kćer i završio iza rešetaka

POLICIJSKA patrola Laguna Beacha u utorak navečer zaustavila je pijanog Richieja Samboru koji je u automobilu vozio dvoje desetogodišnje djece. Nakon što su policajci primjetili da automobil vrluda s jedne strane ceste na drugu, zaustavili su ga i zatekli razuzdanog gitarista grupe Bon Jovi, njegovu kćer Avu i još jedno dijete.

Policajci su nanjušili alkohol na poznatom rokeru i podvrgli ga alkotestu. Nakon što je utvrđeno da je Sambora mrtav pijan uhitili su ga. Sa Samborom je u automobilu bila i odrasla žena koja je bila potpuno trijezna, a policija njezin identitet nije htjela otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samboru su podvrgli testu na droge i alkohol. Rezultati se očekuju za dva tjedna a ako se uspostavi da je bio drogiran mogli bi ga optužiti za pokušaj ubojstva iz nehaja. Suđenje posrnulom rokeru počinje 7. svibnja.

Iako je Richie Sambora nakon divljih ispada u javnosti gotovo cijelu prošlu godinu proveo na odvikavanju od droge i alkohola u bolnici sveučilišta u Los Angelesu, prema policijskom izvješću u noći uhićenja je bio iznimno pristojan.

V.V.
Foto: Star

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara