Rihanna i Chris Brown planiraju romantično putovanje u Meksiko

Tekst: G.K.
foto: JLP

NAKON što je Chris Brown proglašen krivim za napad na Rihannu te je dobio sudsku zabranu pristupa u trajanju od pet godina, par je odlučio otputovati u Meksiko jer tamo sudska odluka ne vrijedi.

"Razgovarali su sa svojim odvjetnicima kako bi vidjeli opcije koje im preostaju te sada planiraju dvotjedno putovanje u Meksiko. Žele provesti kvalitetno vrijeme zajedno, ali svjesni su da moraju puno toga riješiti prije nego što ponovo obznane svoju vezu. Rihanna ne bi htjela razočarati svoje obožavatelje koji su joj davali veliku potporu nakon incidenta. Oboje moraju dobro razmisliti o strategiji koja neće naškoditi njihovim karijerama", rekao je izvor blizak paru za Daily News.

Brown koji je priznao da je pretukao Rihannu u svome Lamborghiniju, osuđen je na pet godina uvjetne kazne  i šest mjeseci društveno-korisnog rada. Neposredno nakon incidenta, par je otišao na odmor u Miami i to je posljednji put kad su viđeni zajedno. "Bio je to šok za oboje. Nisu mogli napraviti ništa drugo osim prekinuti. No, ipak su ostali u kontaktu i tajno su se viđali. Ni u jednom trenutku se nisu prestali voljeti. Chris je dobio drugu šansu i ustraje na tome da se iskupi za svoje ponašanje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara