Rihanna najavila pokretanje vlastite linije seksi donjeg rublja

NAKON što se njena linija kišobrana, potaknuta hitom "Umbrella", rasprodala u rekordnom roku, Rihanna je najavila lansiranje kolekcije seksi donjega rublja. Pjevačica je poznata po tome što se na pozornici pojavljuje u provokativnim "sado-mazo kreacijama", a sada od toga želi napraviti unosan posao.

"Razmišljam o pokretanju vlastite kolekcije nekakve odjeće, možda donjeg rublja", rekla je pjevačica potaknuta holivudskim trendom koji nalaže da svaka iole poznata osoba mora imati vlastitu kolekciju odjeće, ako ne i modnu marku. Rihannino bi donje rublje trebalo izgledati izazovno i zavodljivo, a pjevačica je najavila i suradnju s Victoria’s Secretom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ih do sada nije kontaktirao, oni neprestano zovu nas i predlažu svakakve ideje i projekte. Jako su zainteresirani za rad s Rihannom, svi su tako uzbuđeni i jedva čekaju da ovo krene u realizaciju, pogotovo Rihanna", rekao je njezin prijatelj.

No, javnost još uvijek zanima Rihannin privatni, ljubavni život više od onog poslovnog. Nakon mjeseci opovrgavanja kako je zaista u vezi sa Chrisom Brownom, Rihanna je opet razbuktala maštu dušebrižnika kada su je paparazzi uhvatili u vrućem poljupcu s 19-godišnjim pjevačem. No, Rihanna još uvijek uporno pokušava izbjeći priznanje njihove veze nazivajući Chrisa samo "jako dobrim prijateljem".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara