Rihanna za beogradski nastup traži 100 kilograma kokica

KRAJEM mjeseca u Beograd dolazi trenutno najveća glazbena teen zvijezda, a organizatorima koncerta ovih je dana poslala listu zahtjeva koja je, na njihovu sreću, ipak ponešto skromnija od one kojom su ih nedavno iznenadili Rolling Stones. Ljepotica s Barbadosa, naime, traži Mercedes C klase, čips i druge grickalice, te čak 100 kilograma kokica i veliku količinu sokova.

Beogradska Arena će 24. studenog ugostiti Rihannu koja će, najavljuju organizatori, sat i pol uz desetke plesača izvoditi svoje najveće hitove. Prema pisanju Blica, Rihannini su zahtjevi prilično skromni za "zvijezdu njezinog kalibra", no njena ljubav prema grickalicama, koje zahtijeva u velikim količinama, je u najmanju ruku neobična.

U popisu zahtjeva Rihanna piše kako želi puretinu, piletinu, švicarski sir i zelenu salatu, te moli da joj se ne poslužuje svinjetina. Pjevačica je u Dublinu, podsjećamo, tražila policijsku pratnju, no takav zahtjev beogradski organizatori (još) nisu dobili.

Rihanna u Beogradu nastupa u sklopu velike svjetske turneje kojom promovira aktualni i više nego uspješni album "Good Girl Gone Bad". Na sceni će je, prema najavama, pratiti bend od 13 članova, a u Beograd na dan koncerta privatnim zrakoplovom dolazi s najboljom prijateljicom Lendrom. Izgleda da se ljepotica trudi odvojiti ljubav od posla - na popisu putnika nije glumac Josh Hartnett, s kojim je odnedavno u vezi.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara