Rihannu napušenu izbacili iz hotela?

Tekst: I.M.
Foto: JLP

RIHANNA je navodno izbačena iz luksuznog barbadoškog hotela nakon što je uhvaćena kako puši travu u hotelskoj sobi, javljaju američki tabloidi. U dimovima marihuane, zbog čega se neprestano palio i hotelski protupožarni alarm, pjevačica je navodno uživala s grupicom prijatelja.

MediaTakeout je objavio i skenirani isječak iz jednih barbadoških novina u kojem se navodi kako su Rihanna i njeno društvo doslovno razorili hotelsku sobu, a zbog pušenja, pijančevanja i glasnog partijanja je hotelsko osoblje neprestano kucalo na njihova vrata. Ovo navodno nije prvi put da su Rihannu morali izbaciti iz spomenutog hotela i poslati joj ogroman račun za štetu - prije nekoliko godina je pjevačica sobu navodno razorila zajedno sa svojim tadašnjim dečkom.

Fanovi su iznenađeni ovom viješću jer Rihanna oduvijek tvrdi da je "čista" po pitanju droga jer je efekt kokaina najbolje vidjela na primjeru svog oca, koji je bio ovisnik. "Nikad se neću dovesti u tu situaciju, trebaš biti stvarno glup da si tako nešto napraviš", kazala je barbadoška ljepotica 2008. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara