Riječanka odlučila naći tipa koji ju je poljubio i nestao. Javio se, idu na kavu

Riječanka odlučila naći tipa koji ju je poljubio i nestao. Javio se, idu na kavu
Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

JEDNA Riječanka uspjela je pronaći misterioznog muškarca koji ju je poljubio kod fontane kraj Koblerovog trga.

Priča je počela tako da se djevojka odlučila javiti portalu Riječanin i zamoliti ih da objave njezin apel u potrazi za dečkom. “Bilo je kratko, ali nezaboravno! Dečko je smeđokos, a nosio je crnu kožnu jaknu…”, započela je svoju priču djevojka koja se s tri prijateljice u petak navečer našla kod fontane.

"Nas četiri prijateljice smo izašle van, malo se tu i popilo. Kod fontane na Koblerovom trgu prijateljica me u šali poprskala vodom, bila sam sva mokra. U tom trenutku naišao je dečko koji mi je rekao kako sam lijepa i poljubio me. No ubrzo je i otišao i nisam ga stigla ni pitati kako se zove. Sada ga tražim ovim putem, voljela bih ga upoznati jer su mi se i on i njegov potez jako svidjeli”, iskreno je ispričala.

Potraga je ubrzo dobila sretan kraj. Portalu se javio misteriozni mladić inicijala P.J. i spojili su ga s djevojkom.

"Poštujući njihovu želju da (zasad) ne izlaze u javnost punim imenom i prezimenom (podaci oboje sudionika ove priče poznati su redakciji!), dvoje mladih složili su se s time da čim se ukaže prilika, jer mladić nije iz Rijeke, odu na kavu i bolje se upoznaju", zaključili su na portalu.

"Bio sam vani s prijateljima, i mi smo bili dosta 'veseli', znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična i poljubio ju. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži, odmah sam odlučio javiti se", ispričao je mladić svoju stranu priče.

"Sretna sam što smo pronašli dečka koji je zaslužan za jedan lijepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika, nadam se da ćemo otići na kavu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan 'poduhvat', potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentirali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji vjeruju u pozitivu i ono da uvijek moraš biti uporan ako doista želiš ostvariti cilj do kojeg ti je stalo", poručila je i hrabra djevojka nakon svega.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara