Rivers - posve netipičan ženski bend

Odlučne u namjeri da sa svojim glazbenim djelovanjem upoznaju što širi krug ljudi, Riječanke okupljene u grupi Rivers ovih su dana prionule na snimanje drugog albuma, a angažirale su i novu ekipu zaduženu za vizualni identitet. Nakon što je njihov debitantski album rasprodan (trenutno je dostupno reizdanje pod nazivom "Parole, parole"), Rivers su, kažu, shvatile da su odabrale pravi glazbeni put, koji je doduše nešto teži jer nade ne polažu u žutilo, golotinju i sve ostalo što javne osobe danas čini javnima.

Novi singl je pjesma "Chin, chin", tj. obrada hita Ive Robića, dok će novi singl "Sad vidim sve" većinom raditi u Londonu. Ana, Jelena, Maja, Irena, Patrizia, Nataša i Katarina trenutno pripremaju novi medijski plan, no, kažu, neće odstupati od kvalitetne glazbe, koja im je unatoč također bitnim popratnim stvarima i dalje prioritet.

"Kako pjevamo uglavnom gospel, nisu nam prognozirali dugi staž na estradi, ali evo, debitantski album ima reizdanje, a tempom nastupa smo također jako zadovoljni", rekla nam je Irena iz grupe Rivers, koja je nastupom u Makarskoj oduševila prisutne te pokazala da djevojke tek u live svirci pokazuju sve svoje adute - vokalne, ali i vizualne talente.

Nakon brojnih nagrada u inozemstvu, Rivers uskoro čekuje nastup na jazz festivalu u Cambridgeu, ali, kažu, neće zanemariti ni domaću publiku. "Družimo se, pjevamo, snimamo i trudimo se biti iskrene prema samima sebi i slušateljima. Prvi album bio je samo uvod u ono što vas čeka, a to je slavlje dobre i kvalitetne glazbe", najavljuju Rivers, "kraljice višeglasja" domaće estradne scene.

Fotografije grupe Rivers možete pogledati u našoj galeriji (gore desno).

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara