Robbie Williams i Gary Barlow snimaju duet

Tekst: A.A.
Foto: AFP

PONOVO najbolji prijatelji, Robbie Williams i Gary Barlow, planiraju snimiti zajednički duet. Bivši kolege iz benda Take That u studiju će se ponovo naći zajedno nakon 15 godina, to jest, od raspada njihova boy benda koji je bio nevjerojatno popularan devedesetih godina. Nova pjesma zvat će se "Shame", a trebala bi izaći 4. listopada. Pjevači će taj duet snimiti kao simbol njihova ponovo oživljenog prijateljstva no ta zajednička pjesma još uvijek ne znači da se Williams vraća u Take That.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robbie i Gary novu su glazbenu suradnju najavili nakon druženja na humanitarnoj nogometnoj utakmici koju je Robbie organizirao za stradalu djecu. Čini se kako su pjevači sretni što su ponovo prijatelji. Svoj odnos pokušavali su popraviti tijekom prošle dvije godine, nakon desetljeća gorkih svađa koje su počele 1995. godine kada je Williams otišao iz Take Thata.

Nova pjesma "Shame" jedan je od singlova s Robbiejevog duplog CD-a s najvećim hitovima "In and Out Of Consciousness" koji će izaći krajem godine. "Nevjerojatno je kada slušate album i shvatite kako je prošlo već 20 godina od kada ste snimili i pjevali te pjesme. One ne predstavljaju samo odavanje počasti mojoj prošlosti već također grade i most za moju budućnost", rekao je Williams.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara