Robbie Williams razmišlja o povratku u Take That

Robbie Williams razmišlja o povratku u Take That

IAKO je nekoliko puta odbio poziv bivših kolega iz grupe Take That da s njima zapjeva na povratničkoj turneji, Robbie Williams odlučio je, prema pisanju britanskih medija, razmisliti o povratku u popularni boy band. Mišljenje je navodno promijenio jer je shvatio da članovima benda trenutno ide puno bolje nego njemu - posljednji album doživio je debakl, a hit nije imao već nekoliko godina.

Mark Owen iz grupe Take That organizirao je susret Robbieja Williamsa i Garyja Barlowa, koji već godinama ne pričaju i zbog čijeg odnosa Robbie navodno ne želi natrag u grupu. Trojica pjevača našla su se na večeri kako bi riješili razmirice i razgovarali o mogućem Robbijevom povratku u grupu koju je napustio još 1995. godine. Upućeni kažu kako se Williams na večeri držao distancirano, dok su se njegovi nekadašnji prijatelji svim silama trudili da ga oraspolože i iz njega "izvuku nekoliko rečenica".

Robbieju pada, a Take Thatu raste popularnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robbie je, navodno, itekako zabrinut zbog neočekivanog razvoja svoje glazbene karijere - u SAD-u je i dalje uglavnom nezamijećen, a Britanci sve manje otkidaju na njegove hitove. Osim toga, njegov posljednji album sasjekla je i kritika i publika, za razliku od novog projekta grupe Take That, koji je nekoliko tjedana proveo na vrhu službene liste albuma.

Podsjećamo, Robbie je nekoliko puta odbijao pozive bivših kolega da se vrati u grupu Take That, a svojedobno je, u fazi najveće popularnosti, odbio čak i prijedlog članova grupe Queen da se s njima zaputi na veliku svjetsku turneju. "Ne želim biti novi Freddie Mercury, ja sam Robbie Williams i nije mi u cilju biti zapamćen po pjevanju tuđih hitova", izjavio je svojedobno osebujni pjevač.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara