Robbie Williams uvjeren da je triput vidio NLO

Robbie Williams uvjeren da je triput vidio NLO

"LJUDI će misliti da sam poremećen, što i jesam", rekao je Robbie Williams nakon što je medijima ispričao kako je u životu triput vidio NLO, a prvi put još u djetinjstvu. Zbog toga je, priznaje, i njegova turneja 2006. godine nosila naziv "Close Encounters", no nova putovanja i kontakti s publikom trenutno mu nisu ni na kraj pameti. Draže mu je, kaže, sjediti i čekati nove nalete izvanzemaljaca.

"Prestajem biti pop zvijezda. Odsad ću biti ufolog", najavio je Robbie kojem je planetarna slava dozlogrdila još prije godinu dana, kad se povukao u osamu i prestao sa snimanjem i nastupanjem. Nakon što se nekoliko mjeseci liječio od depresije te ovisnosti o tabletama i drogama, pjevač je medijima odlučio otkriti više o svojoj novoj strasti, proučavanju vanzemaljaca, duhova i ostalih pojava "na rubu znanosti".

Robbie se, piše The Sun, kune da je NLO prvi put u životu vidio kao dijete, a drugi desetak godina kasnije dok se sunčao na vrhu hotela u Los Angelesu. "Bila je noć, a ja sam bio na ležaljci. Iznad mene je prošla nekakva kvadratna stvar te se ubrzo ugasila", kaže Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći NLO vidio je, tvrdi, dok je na svom balkonu pisao pjesmu o kontaktu s vanzemaljcima. Osim toga, pop zvijezda priznaje kako ga sve više intrigira scijentologija, vrlo popularna sekta među holivudskim zvijezdama i američkim bogatašima, a o duhovima, kojima se bavi već duže vrijeme, zaključio je da su "bića iz drugih svjetova".

Sinatra je ipak bio prvi

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci Robbie je zapanjio medije tvrdnjom da je u vrijeme snimanja albuma "Swing When You're Winning" komunicirao s legendarnim Frankom Sinatrom. "Taj CD upalim kad sam doma, naravno, ako Frank odobrava. Obzirom da je bio tu kad je album nastajao, ima na to potpuno pravo", izjavio je Williams, i dodao kako to nije jedna od njegovih šala, već da se zaista smatra "obdarenim nadnaravnim moćima".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara