Robbie Williams želi biti "nitko i ništa"

SLAVNIM zvijezdama popularnost može postati veliki teret jer pred medijima ne mogu sakriti privatni život, a obožavatelji im nikada ne daju mira.

Najpopularniji engleski pjevač uživao je pri dolasku u Ameriku gdje ga nisu poznavali pa je bez gužve mogao izlaziti s djevojkama po restoranima i šetati ulicama. No, kada su ga se dohvatili tabloidi javnost je brzo saznala tko je on i danas ga svi prepoznaju.

Prvu aferu imao je kada su ga slikali u vrtu vile u Los Angelesu kako pipka golišavu bivšu suprugu Roda Stewarta seksi Rachel Hunter i paparazzi ga od tada slijede na svakom koraku.

Pjevaču koji je priznao da mora piti lijekove jer ga često hvata depresija očito se takav život popeo na vrh glave pa se izjadao novinarima da čak razmišlja o prekidu karijere i postane "Mr Nobody".

Tvrdi da je lijepo imati brdo love pa čovjek može kupiti što poželi, ali takav život u biti je užasan.

Robbie svoju ogromnu lovu u posljednje vrijeme troši na skupe automobile iako ga prijatelj Jonathan tek uči voziti u vrtu vile u LA-u vrijedne 3.5 milijuna funti. Kupio je sportski Ferrari i Jaguar, jedan Cadillac i motor Ducatti. Vila ima bazen, malo kino i predivni vrt, ali najvažniji su tjelohranitelji koji moraju tjerati znatiželjne da ne vire u nju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara