Robert Downey Jr. ničim izazvan: Bio sam ovisan o drkanju

Robert Downey Jr. ničim izazvan: Bio sam ovisan o drkanju

GLUMAC Robert Downey Jr. otkrio je da droga i alkohol nisu jedine ovisnosti s kojima se dugo borio u prošlosti - pretjerivao je i sa svojim penisom! Magazinu Now zvijezda filma "Tropska grmljavina" priznao je da nije uvijek mogao kontrolirati svojeg "prijatelja" kad je bila riječ o posebnoj akciji.

Glumac sa suprugom Susan Downey"Bio sam ozbiljan drkadžija. Obavezno sam ga morao drkati svaki dan", rekao je. "Ali nisam u tome vidio problem, to je najbolja stvar što sam ja mogao biti - drkadžija! Koristio sam ga i natezao više nego što se smjelo", ispričao je Njujorčanin, ipak, ne odavajući posljedice svojeg pretjeranog "ručnog rada".
 
"Natezao sam ga više nego što se smjelo, ali sada vidim samo svoju ženu Susan"

Nije poznato što su sve njegove djevojke i supruge mislile o tome, a Robert kaže da je danas, u 43. godini života, nadrastao tu ovisnost i nadodaje (kao da ne bismo inače znali) da je većina muškaraca ovisno u seksu. "Masturbacija me više ne motivira. Moja zajednica sa suprugom Susan je svetinja", rekao je The Sunday Timesu. "Gotovo uvijek muškarci žele ševiti. Imaju djevojku, ali žele pojebati njezinu prijateljicu. Ja nisam takav". Točno, on se zaključa u sobu i igra se sam sa sobom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rober Downey Jr. i njegov 15-godišnji sin IndioPoročna zvijezda Hollywooda poznata je po svojem hedonističkom pristupu života. Otkad je, na snimanju filma "Gotika", upoznao osam godina mlađu filmsku producenticu Susan Levin život mu se promijenio. Samo 42 dana kasnije ušao je u brak i otada nisu punili medijske stupce.

On se za to pobrinuo dotad, prečestim incidentima: uhićenjima, posjedovanjem droge, tučama u zatvoru... Iz prvog braka ima 15-godišnjeg sina Indija. Možda tinejdžer ne priča s ocem baš o svemu, ali nisu ga mogle mimoići priče o njegovim mračnim danima, kao što ga danas sigurno ne mimoilaze ni izjave njegova oca o "mlaćenju majmuna po glavi".

E.D.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara