Robert Knjaz se vraća na male ekrane

Prelaskom na RTL Televiziju Robert Knjaz počeo se sve manje pojavljivati na malim ekranima, jer spomenuta TV postaja svojom čudnom politikom ne iskorištava dovoljno njegove potencijale. U Knjazovom slučaju RTL se pokazao "tromijim" čak i od HTV-a, kojeg je zbog sporosti provedbe većine projekata Hloverka Novak Srzić nedavno prozvala socijalističkim. Ipak, nakon (pre)duge pauze, početkom proljeća počinje novi Knjazov projekt, emisija u kojoj će s poznatim Hrvatima putovati po svijetu i izvršavati različite zadatke.

Riječ je o 45-minutnoj emisiji "Koledžicom po svijetu", dosad najskupljem Knjazovom projektu, a već je snimljeno nekoliko epizoda koje su, kažu na RTL-u, urnebesne. U prvom je nastavku Knjaz ugostio nekadašnjeg voditelja Nenu Pavinčića, s kojim je posjetio Budimpeštu. S modnim kritičarem i ortopedom Nenadom Korkutom bio je u Tirani, a s književnikom Predragom Raosom u Kairu.

Egipatska policija nije imala previše sluha za Knjazove nepodopštine, pa su on i Raos nekoliko puta završili u policiji, pod optužbom za izrugivanje Egiptu. Ipak, to nije zabrinulo jednog od najreativnijih TV novinara u Hrvatskoj, pa se već punom parom pripremaju posjeti Tokiju, Bombaju, New Yorku, Moskvi, Milanu i brojnim drugim svjetskim metropolama.

Kako je riječ o zaista skupoj produkciji, RTL zasad planira snimiti samo 14 nastavaka i ne razmišljaju o drugoj sezoni. Samo da se opet ne dogode malverzacije i "kuhinje" u kojima kreativci sjede i čekaju da im TV čelnici daju zeleno svjetlo, a program okupiraju "Sudnice", zamjene žena, bojanje zidova i slični promašaji.

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara