Robert Pattinson snimat će scenu orgijanja sa četrdeset golišavih ljepotica

Robert Pattinson snimat će scenu orgijanja sa četrdeset golišavih ljepotica

Tekst: B.M.
Foto: JLP

ROBERT PATTINSON snimat će uskoro scenu orgijanja s oko četrdeset djevojaka. Pred mladim glumcem tako je težak posao objašnjavanja djevojci Kristen Stewart kako mu je bilo na snimanju, jer kako može biti mladiću koji snima scene sa četrdeset golišavih ljepotica. Naime, ljepuškasti Robert trenutno snima povijesni spektakl "Bel Ami", a partnerica u filmu mu je izvrsna Uma Thurman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac je utjelovio novinara koji svoj uspjeh gradi preko kreveta tako što koristi brojne bogate, starije ljubavnice. Dok Pattinson u Londonu snima, njegova draga Kristen boravi u njegovu stanu. Ovaj vikend trebali bi otići u Los Angeles jer Robert ima tjedan dana pauze od snimanja ovog, ne sumnjamo, budućeg filmskog hita.

Nakon toga, vratit će se u Englesku i snimiti već spomenute scene. "Ove scene neće ništa ostavljati mašti na volju. Sve će biti ukusno napravljeno s mnoštvom svijeća i čipke, no bit će to jedna od najseksipilnijih stvari koje ste ikad vidjeli. Broj Robertovih obožavateljica će se vjerojatno povećati", izjavio je jedan od zaposlenika na tom filmskom projektu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara