Rock festival "Adio lito" otvara koncertnu sezonu Spaladium Arene

Tekst: I.M.L.
Foto: Josko Supic / CROPIX

GLAZBENICI Damir Urban i Marijan Ban predstavili su festival "Adio lito" koji će se održati 2. listopada i označiti početak koncertne sezone u Spaladium Areni. S godinama bi festival trebao postati tradicionalna manifestacija koja bi okupljala sve više glazbenika i trajala nekoliko dana, tvrdi Elinda Ravlić, direktorica TPN "Sportski grad" koja upravlja Arenom.

Alternativci u Arenu mogu jedino skupno

Dok neki pjevači puni samopouzdanja najavljuju i rasprodaju koncerte u velikim arenama, Urban smatra kako je trenutno nemoguće da on sam napuni splitsko zdanje. "Ovo je jedini način na koji mi kao bend možemo doći u Arenu - skupno", kaže riječki roker i dodaje kako će na "Adio lito" izvoditi kombinaciju svojih novih pjesama s albuma "Hello" i najvećih hitova.

Obrijan, ošišan i vidno raspoložen Marijan Ban, koji je nedavno nastupao i na splitskom humanitarnom koncertu za razminiravanje Hrvatske, već je spreman za koncert i jedva čeka kročiti na pozornicu Spaladium Arene sa svojim bendom Diktatori. Na koncertu će nastupiti i Hladno pivo, Psihomodopop te Fon Biskich.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara