Roditelji unatoč "zabrani" iznenadili olimpijsku pobjednicu

Roditelji unatoč "zabrani" iznenadili olimpijsku pobjednicu

Tekst: P.R./Totalsport
Foto: AFP

TORAH BRIGHT, australska snowboarderica i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama u disciplini halfpipe, svojim je roditeljima "zabranila" dolazak u Kanadu.

Mama Marion i tata Peter oglušili su se na zahtjev svoje kćeri, pa su se šest sati vozili automobilom do Sydneyja te još 20 u zrakoplovu za Kanadu, samo da bi na vrijeme stigli uživo pogledati svoju kćer. Iako je u prvoj vožnji bila na posljednjem mjestu, briljirala je u drugoj vožnji, a kako se u obzir uzima samo bolji od dva nastupa u finalu, na kraju je odnijela zlatnu medalju.

"Šuljali smo se po hotelu da joj ne pokvarimo iznenađenje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tek nakon što je isplakala suze radosnice i primila brojne čestitke za uspjeh karijere, među ostalima i onu brata i trenera Bena, u publici je zamijetila mamu i tatu. "Rekla sam im da ne dolaze, da ih trebam na svom vjenčanju, a ne na natjecanju. Naravno da su došli", komentirala je presretna Torah. 

Mama Marion otkrila je pravu dramu koja se odvijala u apartmanu Brightovih večer prije natjecanja. "Čuli smo njezin glas, znali smo da dolazi i nismo joj htjeli pokvariti iznenađenje. Stoga smo se sakrili u kupaonicu, a ona je čak ušla u spavaću sobu. Uspjeli smo se nekako odšuljati", rekla je mama Marion.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara