Roker objavio fotku 24 godine mlađe žene: "Ubit će me, ali pogledajte to tijelo"

Roker objavio fotku 24 godine mlađe žene: "Ubit će me, ali pogledajte to tijelo"
Foto: Instagram

TOMMY LEE na Instagramu je objavio fotografiju svoje supruge, 32-godišnje Instagram zvijezde Brittany Furlan s kojom je u vezi nekoliko godina, a vjenčali su se na Valentinovo ove godine.

"Ubit će me jer objavljujem ovo, ali pogledajte to 100% prirodno tijelo", napisao je bivši bubnjar Mötley Crüea te bivši suprug Pamele Anderson i Heather Locklear uz fotografiju Brittany Furlan s odmora u Meksiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She gonna kill me for posting this but look at this 100% natural body 👅

A post shared by T🎱ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee) on

"Isuse bože moje lice", komentirala je Furlan koja je za Fox News ranije ove godine objasnila kako je upoznala 24 godine starijeg rokera. "Upoznali smo se online, no znali smo se godinama. On je gledao moje Vine snimke - bio je jedan od mojih pratitelja, a meni se sviđala njegova glazba", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dayum!!! My wife is 💣

A post shared by T🎱ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee) on

Također je rekla da ignorira one koji kažu da se uvalila preko glave s rokerom poznatim po razuzdanom ponašanju. "Osjećam se kao da sam proživjela milijun života i nije me briga što kažu. Ne radi se o njima - to nije njihov život, znate?", rekla je. "To je moj život i moja je odluka da budem ono što jesam i da volim koga volim i da živim svoj život kako želim živjeti svoj život. To definitivno nije ništa o čemu se brinem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tommylee i am so mad at u for this!!!!!! 😡😡😡😡😂

A post shared by Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) on

Furlan je 2015. godine magazin Time proglasio jednom od najutjecajnijih osoba na internetu. Kaže da je njezina tajna u tome što je iskrena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Support the ones you 🖤

A post shared by Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara