Romantik s Exita traži misterioznu djevojku: "Neću se smirit dok te ne nađem"

Romantik s Exita traži misterioznu djevojku: "Neću se smirit dok te ne nađem"

Screenshot: YouTube/Facebook

EXIT je završio, dojmovi su se slegli, no izgleda da romantika i ljubav nisu. Na službenoj Facebook stranici festivala, jedan mladić je krenuo u potragu za misterioznom djevojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako vidiš ovo i ako se sjećaš, molim te javi se! Djevojka 1.74-75 koja je nosila maslinasto zelenu majicu na bretele, crnu kožnu torbu, naočale, imala je kratku smeđu kosu, plesali smo zajedno na Dance Areni u 6 ujutro četvrtog dana, ponudila mi je pivo, to je sve čega se sjećam! Možda jesam izgubio dušu, telefon i svaki dinar na tom Exitu, i 5 kilograma zbog kojih me majka nije prepoznala, ali je dovoljan jedan trenutak, pogled, dodir da ti promijeni cijeli doživljaj na još pet puta bolje! Nada umire posljednja, neću se smiriti dok te ne nađem", napisao je ovaj romantik i osvojio srca više od 6000 ljudi koji su mu lajkali objavu. 

Zaista je naumio pronaći svoju simpatiju pa se u komentarima dalje nastavio raspitivati o tome gdje bi još mogao podijeliti svoj status i tako si povećati šanse za pronalazak svoje nesuđene ljubavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara