Romantika nije mrtva: Britanski biznismen traži tajanstvenu djevojku koja ga je očarala na ulici

Foto: Twitter

BRITANSKI mediji raspisali su se o romantičnom potezu jednog biznismena koji na sve načine pokušava pronaći djevojku koja mu je prilikom slučajnog susreta na ulici u Londonu "ukrala srce". Thomas Blythe, menadžer jednog od uglednih restorana, nepoznatu djevojku, koju je susreo prije desetak dana traži i putem interneta i putem plakata kojima su oblijepljeni ulični stupovi.

"Ponudio sam ti buket, ti si rekla da ga ne možeš uzeti, a onda sam ti kazao kako bi me jako usrećilo da ga uzmeš"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sudbonosni susret se dogodio 22. studenog oko 1 sati iza ponoći, a djevojka koju Thomas traži zove se Cathy ili Kathy. "Izašao sam iz taksija, prošla je već ponoć. Držao sam u ruci buket omotan u papir na kojemu su bili nacrtani praščići. Prišla si mi i rekla mi kako su slatki. Ponudio sam ti buket, ti si rekla da ga ne možeš uzeti, a onda sam ti kazao kako bi me jako usrećilo da ga uzmeš. I jesi, zbog čega sam jako sretan. Rekli smo jedno drugome ime i rekla si mi da stanuješ u blizini", naveo je između ostalog Thomas u poruci kojom traži tajanstvenu djevojku.

Žali što te večeri nisu razmijenili brojeve kako bi je opet mogao kontaktirati. Kaže kako ga je jednostavno "pojela trema" pa se nije snašao i zato je nije pitao za neki kontakt. Na svom blogu je otkrio i kako mu je "lijepa strankinja" zahvalila na buketu poljupcima u oba obraza te odšetala u noć: "Stajao sam ondje, i prije nego što sam je uspio pitati za broj, pozvati na piće... ona je nestala iza ugla".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara