Ronaldinho će se vjenčati s dvije žene u isto vrijeme

Ronaldinho će se vjenčati s dvije žene u isto vrijeme

Foto: Instagram

NOGOMETNA legenda Ronaldinho uskoro se ženi s dvije žene u isto vrijeme, javljaju brazilski mediji. Dvostruko vjenčanje trebalo bi se održati u kolovozu, a Ronaldinho će pred oltar stati sa "zaručnicama" Priscillom Coelho i Beatriz Souza.

Njih dvije žive s Ronaldinhom od prosinca u njegovoj 42 milijuna kuna vrijednoj vili u Riju de Janeiru. Trojac živi "harmonično", kažu izvori za lokalne medije. Ronaldinho je 2016. godine započeo vezu s Priscillom, no nastavio je i vezu s Beatriz koja je počela nekoliko godina ranije. 

Obje djevojke od nogometaša navodno redovito primaju džeparac u iznosu od oko 12 tisuća kuna i mogu ga trošiti kako god žele. Ronaldinho im navodno uvijek kupuje i potpuno iste poklone kako bi spriječio ljubomoru. 

Iako nikad u javnosti nije progovorio o vezi s dvije žene, njegovi prijatelji tvrde da obje naziva zaručnicama te da ih obje vodi na sva putovanja. Znao je objaviti i zajedničke fotografije na Instagramu. 

Navodno ih je obje zaprosio u siječnju prošle godine i dao im zaručničko prstenje. Ceremonija bi trebala biti privatna, a održat će se u Riju de Janeiru. Nogometaševa sestra Deisi već je najavila da neće prisustvovati vjenčanju jer se ne slaže s bratovom poligamijom.

Priscillina obitelj također je u javnosti dala do znanja da se ne slaže s ovakvim načinom života, a njeni prijatelji otkrili su da je zbog života s Ronaldinhom i njegovom drugom zaručnicom skoro dobila otkaz na poslu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara