"Ronaldo se kočoperio u kupaćim gaćicama pa sam mislila da je gay"

"Ronaldo se kočoperio u kupaćim gaćicama pa sam mislila da je gay"

ŽIVOT velikih nogometnih zvijezda nije u svakom trenutku lagodan i, suprotno uvriježenom mišljenju, ne nasjedaju sve žene na njihov šarm. Pravi primjer toga favorit je za ovogodišnju Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo, koji je obično vrlo efikasan "pred vratima", ali je kolumbijska televizijska zvijezda Elisa Sanchez odigrala ''odličnu obranu''. Naime, prilikom svog posjeta Los Angelesu Portugalac Ronaldo Elisu je molio da izađu na spoj kako bi je kasnije mogao odvući u krevet, no glumica nije pokleknula pred njegovim šarmerskim sposobnostima.

"Kad sam ga upoznala, nisam imala pojma tko je. Smiješno se kočoperio u apsurdnim kupaćim gaćicama. Bio je jako crven, kao da je satima sjedio pod suncem, i cijelo se vrijeme nanovo mazao uljem. Moje društvo i ja bili smo uvjereni da je homoseksualac. Namignuo mi je i prišao pokušavajući zapodjenuti razgovor, ali sam mu rekla da ne znam engleski i okrenula se", ispričala je Sanchezova, te nadodala kako nije imala pojma tko je on dok ga nekoliko dana kasnije nije vidjela na televiziji koja je prenosila utakmicu Manchester Uniteda. Ona je samo jedna od nekoliko djevojaka koje je Ronaldo prilikom posjeta Los Angelesu pokušao "zbariti", a Cristiano je istovremeno otkrio da se nalazi na 43. mjestu ljestvice najiritantnijih pojava za engleske građane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuspjeh je ranije pretrpio i Ronaldov novi kolega u Manchester Unitedu, Dimitar Berbatov. Bugarin se zaljubio u ženu bivšeg mafijaškog bosa Iva Karamanskog, Neli Atanasovu, te ju je dvije godine naganjao. Ovoj se nisu dopala njegova udvaranja putem SMS poruka pa mu je napokon naložila da prestane. "Što si misli, tko je? Svidjela sam mu se na televiziji pa je pomislio da si može uzeti određene slobode. Nisam ja neka fufica i to sam mu jasno rekla" ispričala je Neli. Berbatovu je bolje krenulo s manekenkom Elenom Štilanovom, s kojom je nakon tri godine hodanja došao na korak do vjenčanja.

K.H., totalsport
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara