Ronaldo zbog "tijela, zubiju i nakita" proglašen britanskom gay ikonom

VIŠE od tri tisuće britanskih homoseksualaca odabralo je nogometaša Cristiana Ronalda za "ultimativnu gay ikonu", čime je portugalski frajer nadmašio brojne osobe iz svijeta šoubiznisa koje su godinama boravile na tronu top liste. "Njegovo savršeno tijelo, zalizana kosa, blistavi bijeli zubi i nakit odnijeli su glasove u njegovom smjeru. Izgleda kao san svakog homoseksualca, ali i žene. Sa 42 gola koja je zabio prošle sezone on je doista na vrhu svijeta", rekla je glasnogovornica britanske udruge homoseksualaca Gay Gold Diggers.
 
Ronaldo je ujedno i najveće iznenađenje na listi ovogodišnjih gay ikona - na drugom mjestu nalazi se Kylie Minogue, koja je već godinama omiljena javna osoba kad su homoseksualci u pitanju. Treća je legendarna Judy Garland, a na četvrtom se mjestu nalazi Elton John, jedan od prvih slavnih Britanaca koji je otvoreno progovorio o svojoj homoseksualnosti. Na petom mjestu nalazi se Liza Minelli, gay ikona koja u tom statusu uživa već desetljećima, uglavnom zahvaljujući mjuziklima "New York, New York" i "Cabaret".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa Village People koju mnogi pamte po hitu "YMCA" smjestila se na šesto mjesto, a sedmi je Ronaldov kolega David Beckham, koji se na listama ikona, ljepotana i sportaša više ne nalazi u samom vrhu. Na osmom mjestu je George Michael, kojeg su privatni skandali, nerijetko povezani s homoseksualcima, dokrajčili njegovu glazbenu karijeru. Škotski glumac i deklarirani homoseksualac Scott Barrowman je na devetom mjestu, a popis deset najvećih ovogodišnjih gay ikona zatvara Paul O’Grady, britanski komičar koji se proslavio alter egom, transvestitom Lily Savage.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara