Rozga prije Riblje čorbe: Evo gdje za doček nastupaju hrvatski estradnjaci

Rozga prije Riblje čorbe: Evo gdje za doček nastupaju hrvatski estradnjaci
Foto: Grgo Jelavic/Matija Habljak/PIXSELL

BLIŽI  se najluđa noć u godini i ujedno i noć u kojoj mnogi naši estradnjaci zarade više nego u bilo kojoj drugoj noći u godini. 

I dok mnogi od vas priželjkuju da na Silvestrovo uspiju dobiti slobodan dan na poslu, većini pjevača takvo nešto ni ne pada na pamet. Tako će Nina Badrić i Toni Cetinski u 2019. godinu uvesti Dubrovčane nastupom na Stradunu, a u tom gradu će nešto ranije, na dječjem dočeku, nastupiti i mlada Mia Negovetić i Super Cover bend.

Splićane će u novu godinu uvesti Magazin i Jasmin Stavros, dok će Šibenčani 2019. dočekati uz nešto žešće ritmove. Tamo će, na Trgu Pavla Šubića, nastupati Kiril Džajkovski i Kawasaki 3P, a nešto dalje, u Perivoju, nastupat će Frajle.

Zadrane će na Narodnom trgu zabavljati Neno Belan i Fiumensi te grupa Forum, dok će njihova najveća zvijezda, Mladen Grdović, za doček pjevati u Makarskoj.

Petar Grašo na Silvestrovo će zabavljati posjetitelje jednog hotela u Vodicama.

Riječane će na Korzu zabavljati Vojko V, a u Puli će se Nova godina dočekati uz Crvenu Jabuku.

Na Trgu slobode u Poreču nastupat će miljenik ženske populacije, Zdravko Čolić, a u Rovinju će svirati Prljavo kazalište. Doris Dragović na Silvestrovo nastupa na Rabu, a u Karlovcu će svirati Sanja Doležal, Marinko Colnaga i Vladimir Kočiš Zec.

U Čakovcu će pjevati Dražen Zečić.

Sada već po običaju, još uvijek se ne zna tko će nastupati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Hrvatske zvijezde u susjednim državama

Mnoge hrvatske zvijezde već tradicionalno za doček nastupaju u Hrvatskoj susjednim državama, a prošle godine je skoro pola hrvatske estrade nastupalo u Crnoj Gori. Ove godine su stvari malo drugačije.

Jelena Rozga će ove godine nastupati u Herceg Novom, ali dan prije Silvestrova, 30. prosinca, dok će sljedećeg dana nastupati Riblja čorba. Rozga je prošle godine za doček pjevala u Beogradu.

Bend Aerodrom pjeva u Budvi, prije glavnog zabavljača Dine Merlina koji je prošle godine napravio novogodišnji spektakl u Dubrovniku (za što se pisalo da je trebao dobiti 80 tisuća eura).

U Kotoru nastupaju Damir Urban i Darko Rundek.

Severina je prošle godine na Silvestrovo pjevala u mjestu Bečići kod Budve, u jednom hotelu, no još uvijek se ne zna gdje će (i hoće li uopće) nastupati ove godine.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara