Rundek Cargo Trio podigao Kino Šišku na noge

Rundek Cargo Trio podigao Kino Šišku na noge

Foto: Press fotografija

SINOĆNJIM koncertom u ljubljanskom Kinu Šiška Rundek Cargo Trio svojim je "Plavim avionom" poletio na proljetnu turneju i oduševio slovensku publiku. Smireniji zvuk koji donosi posljednji album Trija, "Plavi avion" stvorio je pravu čaroliju u dvorani, a najnovije pjesme publika je mogla ekskluzivno čuti jer ih još nema u eterima radijskih postaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je prvi dio koncerta protekao u pažljivom slušanju najnovijih skladbi i uživanju u ljepoti, melankoliji i tajanstvenosti, drugi dio koncerta kulminirao je ovacijama slovenske publike, bez ikakvih zadrški. Nakon pauze su se posjetitelji spontano digli sa svojih mjesta, približili pozornici i ono što je uslijedilo bilo je nalik pravom koncertu među prijateljima jer umjetnici su ovakvom postavom željeli postići baš to – neposredan i prisan kontakt s obožavateljima. Pri izvedbi već dobro poznatih hitova kao "Uzalud pitaš tko ide", "Apokalipso", "Ljubav se ne trži", "Ena", "Ruke" publika je pjevala u jedan glas zbog čega je Trio izašao na bis te izveo još nekoliko pjesama. Koncert je završio nakon puna dva i pol sata.

Rundek Cargo Trio turneju "Plavi avion" započeo je krajem prošle godine, a nakon kratkog zimskog prizemljenja i s dolaskom proljeća, ponovno je poletio – sljedeća stanica je Zagreb (7.4.), pa Karlovac (8.4.), Pula (9.4.), Split (14.4.), Zadar (16.4.), Varaždin (22.4.), Sarajevo (23.4.), Rijeka (26.4.), Osijek (28.4.) i Bjelovar (29.4.).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara