Rusi rade kaos na Instagramu Lady Gage: "Vratili smo Krim, i Coopera ćemo"

Rusi rade kaos na Instagramu Lady Gage: "Vratili smo Krim, i Coopera ćemo"
Foto: Instagram/EPA

LJUBAVNI trokut Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga posebno je, čini se, pogodio Ruse koji su odlučni u namjeri da provedu pravdu za svoju sunarodnjakinju Irinu.

Deseci tisuća Rusa okomili su se na Instagram profile Lady Gage i preplavili njene objave komentarima o njihovoj navodnoj ljubavnoj aferi koja je, tvrde neki, presudila glumčevoj vezi s lijepom ruskom manekenkom.

Tako se pod posljednjom objavom Lady Gage može vidjeti nevjerojatnih 250 tisuća komentara od kojih je dobar dio napisan na ćirilici i odnosi se na njen odnos s Cooperom. Iako, naravno, sama fotografija koju je objavila s Cooperom veze nema.

"Irina, ne brini, ti si lijepa i naći ćeš svoju sreću u ljubavi", "Je li istina da Cooper ima malog?", "Rusi nisu pružili ovakvu podršku ni Siriji!", "Tražim djevojku, ali ne tako ružnu kao Gaga, već lijepu kao Shayk", "Vratili smo Krim, vratit ćemo i Coopera", samo su neki od komentara ruskih trolova.

Stvar je otišla toliko daleko da trolovi sad pod Gaginim fotografijama ostavljaju i razne recepte, informacije o, primjerice, životinjama, vremenske prognoze i mnoštvo drugih besmislenih stvari u namjeri da joj do kraja trolaju profil. Gaga se još nije oglasila o ovome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara