Ruskinja s najvećim grudima tuži aviokompaniju jer joj je puknuo silikonski umetak

Tekst: A.A.
Foto: iren-ferrari.ru

IREN FERRARI, vlasnica najvećih silikonskih grudi u Rusiji, prije nekoliko dana gotovo je postala ravna kao daska. Na letu od Moskve do Zuericha avion u kojem je sjedila i prsata Ruskinja trpio je turbulenciju te je Iren udarila lijevom dojkom u sjedalo ispred sebe i oštetila plastični umetak. Budući da su joj grudi poslužile kao svojevrsni zračni jastuk, lijeva joj je pukla, a Iren je uz to natukla i rebro. Završila je u bolnici te namjerava tužiti švicarsku aviokompaniju zbog nezgode koja joj se dogodila.

"Udar je bio jak i ozlijedila sam lijevu dojku. Boljelo me. Otišla sam jednom kirurgu u Moskvi i on mi je rekao kako nešto nije u redu s mojim grudima", rekla je Ferrari. Sada planira natjerati aviokompaniju da plati njezino liječenje i popravak silikonskih umetaka. Već je unajmila odvjetnika te namjerava izvući odštetu od 100 tisuća eura. Odvjetnik misli kako ima šanse dobiti pravnu bitku.

Već je jednom tužila aviokompaniju zbog sličnih razloga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferrari je već i ranije tužila jednu aviokompaniju kada se srušila nakon putovanja iz Moskve u Los Angeles. "Osjetila sam da nešto ne valja s mojim grudima. Smanjivale su se pa sam shvatila da mi je pukao umetak. Kasnije se ispostavilo kako umetak nije bio valjan, a curenje se pojačalo dok sam bila u avionu", rekla je Iren. U tom se slučaju uspjela nagoditi s aviokompanijom i francuskim kirurgom koji joj je ugradio umetak.

Zbog neuzvraćene ljubavi pretvorila se u kučku

Iren otvoreno govori o svojim brojnim plastičnim operacijama. "Mislim da ih je bilo 5, možda više, manje sigurno ne. Prvo sam, naravno, povećala grudi do broja tri, ali nekako mi se činilo da to nije dovoljno pa sam ponovo otišla pod nož. Radikalno sam promijenila i svoj izgled i život", kaže Ferrari i dodaje da se na to odlučila zbog neuzvraćene ljubavi. Kada ju je ostavio dečko, htjela je izgledati tako da je on poželi natrag. To se i dogodilo, ali je tada Iren zaključila da je prekasno za njih. "Od kada me on ostavio, pretvorila sam se u pravu kučku", zaključila je silikonska Ruskinja koja trenutno nosi grudnjak broj 7.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara