Russell Crowe spreman za nastavak "Gladijatora"

NA FILMU su moguća razna čuda pa bi se popularni glumac trebao opet pojaviti kao Maximus iako je poginuo na kraju prvog filma o rimskom gladijatoru.

Producenti se lukavo brane da su "Rimljani vjerovali u drugi život", a scenaristi već smišljaju kako će vratiti Russella pred gledatelje koji su bili oduševljeni originalom.

Važno je da je glumac pristao da se ponovo pojavi pred kamerama u areni boreći se za život s protivnicima i divljim životinjama.

Russell je prije "Gladijatora" snimao filmove, ali tek s njim postigao je svjetsku slavu i krenuo u osvajanje brojnih žena.

Život playboya ipak mu je dosadio pa je najavio brak s dugogodišnjom zaručnicom Danielle Spencer.

Neki tabloidi su objavili da je vjenčanje već održano za Novu godinu na njegovom ranču u Australiji, ali njegov agent tvrdi da će se ceremonija održati tek u svibnju kako je već najavljeno.

Neobuzdani glumac trenutno se zaželio avanture izvan filmskog svijeta pa se pridružio posadi jedrenjaka "Pittwater" u oceanskoj utrci. Tom prilikom jednom paparazzu pokazao je srednji prst što u engleskoj verziji predstavlja naš "bosanski grb", ali oni koji ga brane tvrde da je on samo mjerio jačinu vjetra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara