Ryan Phillippe se htio ubiti nakon rastanka s Reese Whiterspoon

NAZIVALI su ih zlatnim holivudskim parom, a onda se njihova romansa naglo raspala, što je popularnog glumca, priznaje, bacilo u očaj. Bivši supružnici dosad nisu otvoreno pričali o propalom braku  pa se mislilo kako je Reese bila ta koja je patila, no Ryan je u najnovijem intervjuu priznao kako je, nakon što je shvatio da je ostao bez supruge, bio na rubu samoubojstva.

"Nakon razvoda htio sam umrijeti. Spremao sam se na samoubojstvo. Nisam vodio računa o sebi. Samo sam spavao, a kad bih se probudio, povraćao bih i plakao", rekao je 33-godišnji Ryan Phillippe o bolnom razvodu koji ga je, kaže, dotukao. Ipak, nije htio ići u detalje, odnosno, priznati da ju je prevario nekoliko puta, zbog čega je navodno i propala njihova ljubav. Američki su mediji, naime, pisali kako je poruka koju je našla u njegovom Blackberryju dovela do razvoda.

Reese Whiterspoon jedna je od najbolje plaćenih glumica u povijesti Hollywooda - svakim filmom utrži oko 18 milijuna dolara, dok se njezin suprug (još uvijek?) nije uspio probiti u A ligu holivudskih zvijezda pa je za posljednji film "Crash" dobio oko 200 tisuća dolara.

Popularna glumica odnedavno hoda s Jakeom Gyllenhaalom, glumcem iz  "Planine Brokeback", dok se Ryan Phillippe deklarira kao "sretni samac". Reese i Ryan upoznali su se kao 20-godišnjaci na jednoj rođendanskoj zabavi, a u Hollywoodu su bili poznati kao jedan od rijetkih parova koji je vodio miran obiteljski život. Njihova djeca nakon razvoda pripala su Reese, a Ryan ih viđa triput tjedno, zbog čega je s bivšom suprugom, kaže, ostao u dobrim odnosima.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara