S Dinom Bubičićem u novi reality show ide i Ivana Paris

Tekst: I.M.L.
Foto: Snježana Peti, Jakov Prkic / CROPIX

BIVŠA Miss Hrvatske Ivana Paris pravit će društvo bivšem misteru Dinu Bubičiću u još jednom reality showu, ovoga puta riječ je o bosanskohercehovačkom "Big Mama House". Bubičić je priznao kako će u showu OBN televizije sudjelovati zbog novca i medijske eksponiranosti koja će mu dobro doći budući da uskoro izlazi njegova knjiga o zatvorskom iskustvu. Ivana tvrdi da joj je motiv bila znatiželja. "Čini mi se jako zanimljivo, a koliko ću izdržati ne mogu prognozirati. Iako je to druga zemlja, može mi biti samo lakše nego na farmi jer imamo dovoljno hrane, dobre higijenske uvjete i nema životinja", ispričala je Paris.

Show počinje sutra, a danas su se u Sarajevu okupili svi natjecatelji. Bivša misica nije nervozna jer je s "Farmom" stekla dosta iskustva. Priznala je kako je veoma zaljubljena, ali da njezin odabranik ipak nije Dino s kojim je najčešće viđana. "Samo smo prijatelji", ponovno je potvrdila.

Farmeri već tradicionalno sudjeluju u "Big Mama House"

Ovdje, za razliku od "Farme" nije riječ o celebrity showu, budući da pored slavnih sudjeluju i "obični" ljudi, izabrani na audicijama. "Big Mama House" ipak ima nešto što ga povezuje s hrvatskim realityjom. Naime, među prošlogodišnjim natjecateljicama OBN-ovog realityja našle su se dvije farmerice, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo, a ove godine su to Ivana i Bubi. Tijekom trajanja showa pred kandidate će se postavljati različiti zadaci, izazovi, iznenađenja, a gledatelji će moći glasovati za svoje favorite. O sudionicima će se, kao i prošle sezone, brinuti Big Mama.

Nisu Ivana i Dino jedini bivši farmeri koji se trude zadržati stečenu popularnost, i drugi na tome naporno rade. Tako je Sonja Kovač, pored toga što posjećuje gotovo sva društvena zbivanja, sve upornija u svojoj voditeljskoj karijeri. Vodila je osnivačku skupštinu Hrvatske građanske stranke čije osnivanje je inicirao splitski gradonačelnik Željko Kerum, a mikrofon je držala i na otvaranju trgovine New Yorker u novom zagrebačkom trgovačkom centru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara