Šaban je triput izbjegao smrt - preživio je napade nožem i pucnjavu

Šaban je triput izbjegao smrt - preživio je napade nožem i pucnjavu
Foto: Facebook

ŠABAN ŠAULIĆ uspio je preživjeti bolest te napade nožem i puškama, no sinoć je njegov život završio u prometnoj nesreći u Njemačkoj. Prije tri godine pokušali su ga ubiti u Beču.

"Izboli su me nožem u haustoru. Kad sam ušao u hodnik, jedna me ruka uvukla u mrak te sam osjetio nož u leđima. Budući da sam bio sportaš, gledao sam kako da pobjegnem. Počeli su me bosti u leđa. Sreća što me nisu pogodili u živac. Tada su prišla neka dvojica, a jedan od njih me je udario bokserom. Imao sam ogrebotinu po licu. Mislio sam da sam iskrvario, ali i da će vidjeti da nisu završili posao", ispričao je tijekom gostovanja na televiziji Pink.

Iako je preživio, bojao se novog napada

"Stalno sam mislio da će se vratiti kako bi završili posao. Na kraju sam s prijateljem otišao u Beograd", dodao je.

Iste godine se zbog problema s trbušnom aortom našao u operacijskoj sali na hitnom zahvatu.

Liječnici su se bojali da neće preživjeti, no izborio se za život.

Jednom je ispričao i zastrašujuću situaciju u kojoj se našao na jednoj gastarbajterskoj svadbi.

"Nekolicina napadača upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera. U sali su ispalili nekoliko metaka. Zavladala je tišina. Bili smo potpuno šokirani", rekao je.

Napadači su svima zapovjedili da legnu i izvade satove, novac i mobitele.

"Čovjek je stajao iza mene i rekao mi: 'Kralju, ti sjedi! Ti nemaš razloga da ležiš, sjedi i uživaj, tebe poštujemo.' A ja sam pomislio: Joj, ako sjednem, prvi ću dobiti metak u leđa. Nisam im čak ni zahvalio, preplavio me strah, ipak je to oružje", rekao je Šaban.

Napadači su nakon što su pokupili plijen pobjegli, a Šaban je imao sreće. Ostala mu je većina novca koji je zaradio jer su gosti bakšiš stavljali u kofer od harmonike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara