Sabina želi pozirati gola: Što sam dulje u Kući, moja popularnost bit će veća

Sabina želi pozirati gola: Što sam dulje u Kući, moja popularnost bit će veća

NESUĐENA zečica Sabina, u posljednje vrijeme svoj mali mozak svakodnevno izlaže teškim odlukama, ali plavuša je ovaj put našla odgovor. Ponovno je preokrenula ploču te shvatila kako je bolje da ostane u Big Brother kući. Po nekim njenim zaključcima vrlo je bitno vremensko razdoblje koje je ona provela pred malim ekranima. Smatra da "ako duže ostane, njena će popularnost svakim danom biti veća".  S obzirom da se u Kući nalazi samo tri tjedna, Sabinu najviše muči jesu li je ljudi dovoljno zamijetili da bi je mogli angažirati za njezin posao iz snova, "naslikavanje" za časopise namijenjene muškoj publici.

"Nije bitno koliko si dugo u Kući. Viđena si i tko te želi, zvat će te da se skineš pred fotoobjektivom", iskreno joj je odgovorio "Don Juan" - Krešo. Čini se kako je baš nije razuvjerio jer je dubokoumno ostala sjediti s pogledom kao da je nadomak odgovoru kako riješiti svjetsku financijsku krizu.

Raširene noge u "bračnom" krevetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugokosu Rinu su, čini se, ponovno napali hormoni te je između špijuniranja i opsjedanja Kreše, našla malo vremena za igrice s Mrkvicom. Osim njihovih klasičnih masaža, ljubakanja, i depiliranja ovoga puta su iskušali nešto novo. Čim je Rina otišla u kupaonicu, njen Ljubić je kao mali psić dotrčao za njom kako bi razmijenili nekoliko pusica. S obzirom na to da je ona prala zube, Mrkvici se nije ustručavao i nimalo ga nije smetalo što njegova draga ima puna usta paste za zube u koja joj je on najprije gurao prst, a zatim i jezik. Riječanka se očito napalila na Ivana M. te ga je raširenih nogu dočekala u njihovom "bračnom" krevetu.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara