Sacha Baron Cohen "ubio" Borata

"Borat je mrtav", rekao je Cohen nakon dodjele Zlatnih globusa, vidno umoran od igranja lika koji je postao njegov alter ego, a uključivao je život bez pranja i mijenjanja odjeće, pa čak i donjeg rublja. Nevjerojatna popularnost kazahstanskog novinara iznenadila je i samog autora, ali je nakon jednogodišnjeg haranja po medijima odlučio staviti "točku na i" te se posvetiti drugim projektima.

"Ne mogu više glumiti Borata. Trenutno radim na milijun drugih projekata i nemam više volje niti vremena. Počinjem raditi na komediji sa scenarijem, za promjenu. Moji dani prerušavanja su definitivno gotovi", rekao je glumac koji je pozornost počeo plijeniti svojim prvim alter egom, kvazi reperom kojeg je nazvao Ali G.

Holivudski stručnjaci nisu sigurni da će Cohen ostati uspješan komičar, jer nikad nije ponudio ništa sa scenarijem, pa će novim projektom morati iznova dokazivati da ima "ono nešto" što publiku diljem svijeta beskrajno nasmijava i zabavlja, kao što je to bio slučaj sa spontanim situacijama i problemima u koje je upadao "pokojni" Borat.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara